Waarom YDHP?

Iedereen wil veel energie, goed kunnen slapen, soepele spieren en gewrichten, sterke nagels, gezond haar, een gezond cholesterolgehalte, een goede weerstand, een mooie huid…. Een gezonde levenswijze met bewuste voeding, voldoende beweging en voldoende ontspanning zijn hiervoor erg belangrijk. Maar ook het nemen van zuivere kwaliteit voedingssupplementen speelt een belangrijke rol wanneer je je iedere dag weer fit en vitaal wil voelen.

Er zijn talloze merken met voedingssupplementen die jouw gezondheid ondersteunen, maar hoe weet je nu welke voedingssupplementen je moet kiezen, welk merk het beste is en welke supplementen je zou moeten nemen zonder dat je het risico loopt om over te doseren of dat je supplementen gebruikt die nauwelijks iets bijdragen? En hoe voorkom je dat je hele keukenkastje vol staat met talloze potjes waarvan de een nog half vol zit en de ander alweer leeg is?

Met Your Daily Health Pack krijg je de zuiverste kwaliteit voedingssupplementen, samengesteld op jouw behoeften, in één handige Health Pack, genoeg voor vier weken. Your Daily Health Pack past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Ideaal ook om mee te nemen op reis. Het Health Pack bevat 28 dagdoseringen die door middel van een scheurstrip kan worden verdeeld in 28 losse doseringen. Zo kun je heel eenvoudig een dagdosering mee naar je werk nemen bijvoorbeeld.

 

 

To top