• ✔️ Gratis bezorgd (NL, BE)
  • ✔️ Vandaag verzonden (bestel voor 20:00)
  • ✔️ 15% korting op je abonnement
Mobile menu
Ruilen & 
Retouren
 

Ruilen &
Retouren

Wil je een product terugsturen of is er iets misgegaan met je bestelling? Hier lees je wat je kunt doen

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!

Binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst kun je de koopovereenkomst herroepen en het ontvangen (ongeopende) product aan ons retour sturen. Stuur een mailtje naar klantenservice@yourdailyhealthpack.com om je retour aan te melden. Geef graag duidelijk aan welke producten je terug wilt sturen.

Wanneer je de retour hebt aangemeld, heb je 14 dagen de tijd om de producten aantoonbaar te verzenden naar:

Your Daily Health Pack
Fluorietweg 34 1812 RR
Alkmaar

Een kleine heads-up: voor producten waar hygiëne essentieel is (zoals supplementen), geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Was de verzegeling kapot bij ontvangst? Raadpleeg dan de laatste paragraaf.

In geval van retour krijg je het aankoopbedrag volledig vergoed. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening (tenzij anders overeengekomen met onze klantenservice). Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen maken we het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst naar je over. We storten het terug via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het afrekenen.

Is er iets misgegaan met je levering of is je bestelling niet in goede staat bij je afgeleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via email. We lossen het graag zo snel mogelijk voor je op, zodat jij aan je beste zelf kunt blijven werken!