Retourneren

Retourneren

Retourneren is bij ons geen probleem. Binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst kun je de koopovereenkomst herroepen en het ontvangen (ongeopende) product retour sturen. Stuur ons een mail om jouw retour aan te melden: klantenservice@yourdailyhealthpack.com

Vermeld hierin welke producten er retour zullen komen.

Wanneer je hebt gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Your Daily Health Pack

Your Daily Health Pack

De Trompet 1185

1967DA  Heemskerk

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. 

In geval van retour wordt het aankoopbedrag vergoed, de retourzending is voor jouw rekening (tenzij anders is afgesproken).

Als wij jouw retourzending hebben ontvangen boeken wij het bedrag zo snel mogelijk naar je terug. Dit is uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending. De terugboeking vindt plaats via hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt.

Mocht een product niet in goede staat bij jou afgeleverd worden dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@yourdailyhealthpack.com dan zorgen wij dat dit naar tevredenheid zal worden opgelost.

To top