Veelgestelde vragen

Klopt helemaal, maar helaas bestaat het gemiddelde voedingspatroon van de meeste mensen niet uit biologisch vlees en vis, groente en fruit, eieren, noten en zaden, quinoa, rijst, aardappelen, yoghurt en kwark. In deze hectische tijd eten we toch vaak een kant en klaar maaltijd, pizza, voorgesneden groente, vlees uit de supermarkt van dieren die weinig hebben bewogen, een koekje of snoepje tussendoor etc. We gaan naar de snackbar of fastfoodketens in het weekend, we drinken frisdrank of alcohol in plaats van water of kruidenthee etc. Daarnaast is de hoeveelheid lichaamsbeweging, slaap en ontspanning vaak ook niet optimaal. Onze gezondheid kan dus vaak wel een boost gebruiken middels goed opneembare – en goed gedoseerde voedingssupplementen om zo iedere dag het beste uit jezelf te halen.

Dat verschilt een beetje van het soort voedingssupplement en het toepassingsgebied waarvoor je het gebruikt. Sommige voedingssupplementen zoals magnesium dat goed is voor de spieren zijn direct werkzaam waardoor je ook vaak direct verschil merkt. Van andere voedingssupplementen zoals zink dat een gezonde huid ondersteunt kan het iets langer duren voordat je het gewenste effect merkt. Een Health Pack is genoeg voor exact vier weken en vrijwel altijd merk je binnen deze vier weken resultaat op ieder toepassingsgebied.

Alle voedingssupplementen van Your Daily Health Pack komen bij een GFSI gecertificeerde leverancier vandaan. Dit houdt in dat niet alleen de kwaliteit van het productieproces is gewaarborgd maar dat ook dat de grondstoffen die gebruikt worden zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en getest worden middels labanalyses zodat ook de zuiverheid van de supplementen zelf is gegarandeerd.

Ja, de werking van alle vitamines, mineralen en omega-vetzuren in Your Daily Health Pack zijn 100% wetenschappelijk bewezen en dus ook 100% actief werkzaam.

De behoeften van voedingssupplementen kan voor iedereen verschillen. Wanneer je de online vragenlijst invult krijg je op basis van de door jou gegeven antwoorden een Health Pack geadviseerd op jouw behoeften. 

Nee dat hoeft niet. Onze orthomoleculair voedingsdeskundigen hebben een aantal Health Packs samengesteld die specifiek gericht zijn op bepaalde behoeften. Zo kun je direct een Haar/huid/nagel Health Pack bestellen die met name gericht is om de kwaliteit van je huid, haren nagels te optimaliseren, een Health Pack dat gericht is om de energie van het lichaam te optimaliseren en een Health Pack dat gericht is om het lichaam te helpen ontspannen. Ook is er een basis Health Pack met hierin de zes meest voorgeschreven voedingssupplementen waaronder een multivitamine, vitamine C, vitamine D, visolie, magnesium en vitamine B12.

Met Your Daily Health Pack weet je zeker dat je gegarandeerd de zuiverste kwaliteit voedingssupplementen gebruikt. Alle supplementen komen van een GFSI gecertificeerde leverancier. De werking van onze vitamines, mineralen en omega-vetzuren zijn 100% wetenschappelijk bewezen. Je hebt geen keukenkastjes meer vol met voedingssupplementen maar je krijgt al jouw verschillende voedingssupplementen in één handige Health Pack voor exact vier weken die eenvoudig mee te nemen is op reis en via de brievenbus wordt bezorgd.

Wij adviseren in geval van zwangerschap of bij het hebben van een medische aandoening altijd even te overleggen met de behandelend specialist over het gebruik van voedingssupplementen.

Wij verzenden jouw pakket via DHL en zij bezorgen jouw pakket de volgende dag op werkdagen en op zaterdag. 

Omdat we een zo breed mogelijke ondersteuning willen geven op bepaalde gezondheidsvlakken en we dus liever variëren met verschillende voedingssupplementen. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld vijf of zes verschillende voedingssupplementen kunnen worden aanbevolen die om de dag worden ingenomen, in plaats van drie verschillende supplementen die iedere dag genomen worden. Daarnaast gebruiken we in de voedingssupplementen therapeutische doseringen waardoor om de dag doseren voldoende is.

To top