• ✔️ Gratis bezorgd (NL, BE)
 • ✔️ Vandaag verzonden (bestel voor 20:00)
 • ✔️ 15% korting op je abonnement
Mobile menu
Onze
kwaliteit
 

Onze
kwaliteit

Your Daily Health Pack staat voor gemak, vertrouwen en
de allerhoogste kwaliteit. Lees hier wat ons anders maakt

Vitamines voor de doeners

We get it. Je wilt alles uit het leven halen. Snel schakelen, maar ook optimaal genieten. En met een vol leven schieten gezonde voornemens er nog wel ‘ns bij in.

 

Bij Your Daily Health Pack begrijpen we voor welke uitdagingen je staat. Laat ons één dagelijkse zorg uit handen nemen: je supplementen. Opgericht door een gedreven team met een passie voor gezondheid en 15+ jaar ervaring in de supplementenwereld, hebben we maar één doel: jou helpen je beste zelf te zijn, elke dag weer.

 

Onze producten zijn gemaakt voor mensen met ambitie. Voor ouders die voor hun gezin zorgen. Voor ondernemers die grenzen verleggen. En voor iedereen die aan zichzelf wil werken. Your Daily Health Pack is gemaakt door dromers, voor de doeners.

Vitamines voor de doeners

Onze garantie

We streven naar de allerbeste formules met hoge doseringen van pure ingrediënten. Geen concessies, geen onnodige toevoegingen – alleen de allerbeste kwaliteit.

 •  
  Wetenschappelijk onderbouwd
 •  
  Hoogwaardige kwaliteit
 •  
  Geen potjes meer
 •  
  Gemaakt in Nederland
 •  
  Elke 4 weken thuisbezorgd
Gezond, maar dan gemakkelijk

Your Daily Health Pack is een totaalpakket met een dosering hoogwaardige, zuivere supplementen voor elke dag. Afgestemd op jouw doelen en ter aanvulling van je lifestyle. Geen keukenkast vol plastic potjes meer, maar onze innovatieve adventskalender die elke 4 weken vanzelf op de deurmat valt. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de strip afscheuren en ze elke dag innemen. Hap, slik, dóór.

 

Onze unieke formules zijn zorgvuldig samengesteld met een nadruk op de essentiële voedingsstoffen waar veel mensen behoefte aan hebben. Onze signature multivitamine – de MPV van elke pack – biedt een wijd spectrum aan belangrijke vitamines en mineralen, velen in 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Daarna is jouw pack afgestemd op jouw specifieke gezondheidsdoel. Geen giswerk, geen gedoe. Zo simpel kan consistent aan je doelen werken zijn.

Gezond, maar dan gemakkelijk